Domů » Blog » Profesionální fotografové z Německa u nás

Profesionální fotografové z Německa u nás

Když mi přišel mail z Německa od fotografů, že by měli zájem uskutečnit fotografický workshop ve Žďárských vrších, byla jsem zájmem ze zahraničí nadšena. O to více jsme se na fotografy těšili, protože všichni byli profesionálové na vysoké úrovni.

Svědčí o tom fakt, že spoustu z nich už vydalo knihy, atlasů ptáků atd. Když jsem otevřela jejich stránky, tajil se mi z některých snímků dech. Věřte, že se mi to moc nestává. Dravce a sovy jsme připravovali velmi pečlivě na vytoužený víkend.

Pravda byla jsem i trochu nervózní z toho, jaké budou požadavky na celou akci. V pátek po seznámení s nimi ze mě nervozita zcela opadla a my si povídali ve zcela přátelském duchu. O to více nás potěšilo, že právě Němečtí kolegové mají zájem jen o naše dravce a sovy. Nějaká exotika jim vůbec nic neříkala. Jelikož naše sestava dravců a sov je z 95% právě z naší fauny nebyl žádný problém jim vyhovět.

Dravci létali fantasticky. Nesměli jsme zapomenout i na statiku, o kterou byl z jejich strany obrovský zájem. Byli nadšeni z výběrem míst. Kladli důraz na přirozený biotop pro daný druh.

Nejvíce byli nadšeni ze sovy pálené Lili, která právě v Německu pomalu vymírá. Ona se stala pro tento víkend královnou. Měli jsme z ní radost, protože to byl pro ni teprve třetí workshop a ona to zvládla zcela na jedničku. Chtěli bychom poděkovat Milanovi za perfektně připravenou akci a jeho přítelkyni Monice.

Galerie k článku Profesionální fotografové z Německa u nás

orel skalní
orel skalní
sýc rousný
sýc rousný
káně lesní
káně lesní
orel skalní
orel skalní

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
1721144
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.