Domů » Blog » Změna je život

Změna je život

Nikdy jsem nebyla tou, co by chtěla být někde ve filmu apod. Ale osud to se mnou měl vymyšlené jinak. Byla jsem oslovena prestižní společností Fauna and film Praha, která se zabývá točením se zvířaty zejména pro Hollywood, ale i do reklam atd. Již jsem s nimi s mými zvířaty točila, a vždy se mi to velmi líbilo. Když jsem na mém telefonu viděla, že mi volají, tak jsem se těšila, že zase nějaké ze svých zvířat obsadím, ale vše bylo jinak. Volali mi, že se mám dostavit do Prahy na konkurz na kaskadérku za hlavní představitelku ve filmu Serena.

A co se nestalo, oni mě vybrali. Filmovala jsem v krásných lesích u Prahy a mým parťákem byl krásný orel skalní Semi. Semi to zvládl úplně bravůrně a já byla na něj moc pyšná, protože tolik rušivých elementů, jako byli koně, kamery, asi 300 lidí kolem filmu, těžká technika aj., tak to by zvládl jen málokdo. Filmování skončilo a já si mohla alespoň na chvíli zažít Hollywood na vlastní kůži. Mám v hlavě obrovské zážitky a Ty mi nikdo nemůže vzít. Moc bych chtěla poděkovat Michalovi, Milanovi a Petrovi za jejich společnost a velikou podporu. Kluci díky!

PS: Jinak v celém filmu bylo přísně zakázáno fotit, tak alespoň pár tajných snímků z mobilu.

Děj Serena

Novodobá Lady Macbeth. Strhující vyprávění o životě v drsném horalském prostředí je pronikavou studií lidského charakteru. Čeho je člověk, který je veden touhou po moci, nakonec vůbec schopen?

Píše se rok 1929 a novomanželé George a Serena Pembertonovi přijíždějí z Bostonu do hor Severní Karolíny, kde chtějí založit dřevařskou firmu. George místní prostředí zná, žil tu dost dlouho, a dokonce zplodil nemanželské dítě, ale Serena je v horách nováčkem.

Serena však záhy dokazuje, že si s muži v ničem nezadá – dohlíží na pracovní čety, loví chřestýše, navíc zachrání v divočině manželovi život. Společně s Georgem bezohledně umlčí nebo odstraní z cesty každého, kdo ztratí jejich přízeň

Když Serena zjistí, že nemůže mít děti, rozhodne se zavraždit manželova nemanželského syna. Jakmile žena posedlá touhou po moci vytuší, že Pemberton svou nelegitimní rodinu chrání, bouřlivé manželství se začíná rozpadat a příběh spěje k překvapivému vyústění.

Spisovatel a básník Ron RASH (*1953) se svými romány a povídkovými i básnickými sbírkami řadí mezi nejúspěšnější současné americké autory. V současné době Ron Rash učí na Univerzitě v Západní Karolíně.

Majitel orla SemihoMajitel orla Semiho

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
71113
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Michal Vitásek
Moc Vám to s těma dravcema sluší :-)
Rudolf Pokorný
Helenko jsi H V Ě Z D I Č K A !!!
Marian
Helenko, jsi sikulka. Mas můj obdiv. Ten orel Ti moc sluší. Jsi tak křehká, to já bych se asi strachem zbláznil.
Eva
Nadherna zena, krásný chlap a úžasný orel.